2012-02-07 09:19:32• hírek • www.blikk.hu

Fridi lesz az RTL Klub kvízmestere

Legyen Ön is milliomos - még Vágó Istvánnal
Legyen Ön is milliomos - még Vágó Istvánnal

Nagy túlélőnek bizonyult Friderikusz Sándor! A csípős nyelvű tévés hiába távozott 1999-ben perrel és haraggal az RTL Klubtól, most a Blikk úgy tudja, nagyon komoly feladatot kapott a csatornától.

- Egészen mostanáig az a hír járta, hogy a Gazdasági Versenyhivatal által már engedélyezett második csatornán, az RTL 2-n indul újra a Legyen ön is milliomos!, Friderikusz Sándorral. Ugyanitt készült volna el a Szombat esti láz legújabb szériája is, amelyet Oroszlán Szonja és Csonka András vezetett volna. A táncos műsort azonban lefújták. Az, hogy a műveltségi vetélkedőt viszont nem, azt jelenti, Fridi az anyacsatornán tér vissza - árulta el lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is hozzátette: nem hivatalosan szó volt róla, hogy talán már márciustól elindul az RTL2, de úgy tűnik, erre még várni kell.

- A Szombat esti láz értelemszerűen nem jöhet más napokon, mint szombaton, amely az anyacsatornán már foglalt a hamarosan induló Csillag Születik miatt, így Oroszlán Szonjának és Csonka Andrásnak meg kell várnia, míg valóban elindul a testvércsatorna, Friderikusz viszont nagyon jól járt - tette hozzá.

Friderikusz Sándor 13 évvel ezelőtt vezetett műsort utoljára az RTL Klubon, a Meglepő és mulatságos 2,8-3,1 millió nézőt hozott a csatornának adásonként, mégsem tartott sokáig. Ráadásul Friderikusz és az RTL Klub öt éve még perben állt, a kereskedelmi csatornáról azt tartotta, értékmentes szemlélet jellemzi, ezért állt tovább onnan 1999-ben.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: