2015-04-19 22:48:15• hírek • Blikk.hu

Fridi agyára ment Gesztesi

Jól beválasztott Friderikusz Sándor, aki elsőként – mint a Blikk megtudta – Gesztesi Károlyt hívta meg vadonatúj műsorába, az Összezárva Friderikusszal díszletlakásába ott alvós buliba.

Az éjszakájuk nem volt zökkenőmentes, a színész ugyanis az istenért sem akart elaludni, és alkalmi lakótársát sem hagyta pihenni. Emiatt éjfél után a showman már meglehetősen pipa volt vendégére. Az izgalmakból már a forgatás előtt is kijutott. A stábtagok abban sem voltak biztosak, hogy a színész egyáltalán eljön.

– Nem csodálkoznék, ha mégsem jönne azok után, ami történt – mondták többen is a csapatból, arra utalva, hogy Gesztesi a közelmúltban tisztázatlan körülmények között távozott a Jóban Rosszban sorozatból. Állítólag olyan is előfordult, hogy forgatásra várták, de nem jelent meg.

A hírek arról szóltak, hogy az italozása volt az oka, de ezt tagadta. Gesztesi azonban az utolsó pillanatban, de megérkezett. – Nem ismerjük egymást, de megtisztelő, hogy Friderikusz engem választott első lakótársnak – magyarázta a Blikknek a színész, aki a gyerekeinek sem árulta el, hová indul.

– Máskor is előfordult, hogy napokra eltűntem, és az ominózus eset óta mindenkinek a lelkére kötöttem, ne törjék be a házam ajtaját, amikor a mobilom is napokig ki van kapcsolva – tette hozzá a Jóban Rosszban egykori sztárja.

– Maga úgy jött, mintha egy hétig maradna – magázódott Fridi, amikor a csomaggal belépő Gesztesit fogadta, de hamar pertut ittak, és ismerkedni kezdtek. A színész rögtön ellazult, a neves riporter viszont feszengve szokott bele a házigazda szerepkörébe.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: