2010-11-11 09:08:40• hírek • Blikk

Friderikuszt csak halála után

Friderikusz Sándor csak a halála után lenne érdekes Havas Henriknek (61). A Tanár úr köztudottan nem kedveli a tévést, ennek ellenére szívesen írna róla egy valószínűleg sikerszagú könyvet, de csak miután meghalt Fridi.

Havas a TV2 Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek mesélt írói pályafutásáról, és arról, hogy Annácska és Molnár Anikó után ki lenne a következő celeb „áldozata". Meglepő választ adott: Fridi, de egyelőre nem tartja érdekesnek, ám biztos benne, hogy ha meghalna, jó téma lenne.

- Több okból nem írnék most róla könyvet. Az egyiket nem fogom elmondani, a másikat viszont nyugodt szívvel: nem kedvelem őt, ennek ellenére megemelem előtte a kalapom a kitartása miatt. Halála után azonban nem lenne rossz téma - mondta el Havas.

- Friderikusznak humora nincs, kommunikálni nem tud, műveletlen, életében tíz könyvet nem olvasott el, ebben biztos vagyok. Viszont fogékony. Az a típus, amelyik körülveszi magát magánál okosabb, művelt emberekkel, akik a szájába rágják a témát, akik a fülébe mondják az aktuális kérdéseket. Ő egy szivacs, aki magába szívja a tudnivalókat - vélekedett korábban Havas a Megasztár 5. zsűritagjáról.

 

Előfordulhat azonban, hogy Havas kicsit sem gondolja komolyan véleményét, a műsor felvételén ugyanis érdekes dolgot árult el magáról. A szókimondó stílusáról híres riporterről - aki nem kíméli riportalanyait - kiderült: a zord külső igenis érző szívet takar. A tévés nem tagadta, a médiában való megnyilvánulásai nem valós önmagát tükrözik.

A cikk folztatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Havas csak Fridi halála után írna róla könyvet
Havas csak Fridi halála után írna róla könyvet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: