2010-12-06 09:54:57• hírek • Blikk

Friderikusz: Szíj Melindát kezelni kell

Orvosi segítségre van szüksége Szíj Melindának (41)! - állítja Friderikusz Sándor (52), a Megasztár zsűritagja, aki pszichoanalízisre vinné az énekesnőt, mert szerinte Melindának szemmel látható problémái vannak önmagával, s ezen csak szakember tud segíteni.

A Megasztár 5. szériájának kétgyermekes énekesnője a verseny alatt többször kikelt és kifordult már magából, ám a legutóbbi műsorban, péntek este feltette az i-re a pontot, olyannyira, hogy Friderikusz úgy döntött: ehhez már szakember kell. A zsűritag orvoshoz vinné Melindát, hogy az megismerje és elemezze a győri származású versenyző lelki betegségeit és zavarait, majd kezelje is őt!

- Melinda! Hétfőn találkozunk, elviszem magát egy pszichoanalízisre! - mondta Friderikusz az énekesnőnek péntek este, amikor Melinda az eredménhirdetésnél elnézést kért a zsűritől azért, mert ők a leggyengébb láncszemnek tartották, a szavazók viszont elsőként juttatták tovább.

Ez a játékszabály! Ha az a szabály, hogy a közönség dönt, ki jusson tovább, akkor mindegy, hogy mi mit gondolunk - vallja Friderikusz. Melindáról már a műsor elején kiderült: a kritikát nem viseli jól, kiborul tőle, kisebbségi komplexussal küszködik, labilis idegállapota miatt erős hangulatingadozásai vannak, amit mi sem bizonyít jobban, mint amikor október közepén egy internetes közösségi portálon könyörgött a rajongóknak, hogy ne juttassák tovább, mert haza akar menni, pár nappal később azonban, mintha mi sem történt volna, több fórumon azt nyilatkozta, hogy nyerni akar.

Azért dobtam be a törülközőt, mert elegem van a negatív véleményekből. Szóval kérek mindenkit, hogy hagyjanak veszíteni - fogalmazott egy hónappal ezelőtt. Társai is úgy látják: Melinda labilis.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Friderikusz Sándor hosszasan ápolja Szíj Melinda lelkét
Friderikusz Sándor hosszasan ápolja Szíj Melinda lelkét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: