2012-02-09 08:57:31• hírek • Blikk.hu

Friderikusz 15 kilóval könnyebben tér vissza

Friderikusz Sándorral erősít az RTL Klub, az egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetőből kvízmestert faragnak.

A Vágó Istvánnal befutott Legyen ön is milliomos! új házigazdája szerda délután mutatkozott be a nagyközönség előtt a csatorna sajtótájékoztatóján, ahol mindenkinek szemet szúrt, hogy Friderikusz bizony jó pár, legalább 15 kilótól megszabadult az utóbbi időben.

- Engem nem műtöttek meg, egyszerűen a sportnak köszönhetem, hogy lefogytam. Három éve határoztam el, hogy ideje lesz komolyan venni a fogyókúrát. Eleinte tornáztam, majd három és fél hónapja elkezdtem futni is, hetente háromszor csak reggel 6 kilométert, háromszor pedig kiegészítve ezt este ugyanennyivel - osztotta meg lapunkkal büszkén a műsorvezető, aki természetesen nem hagyhatta ki azt sem, hogy néhány poént el ne süssön a több mint tízéves rossz viszonyukról az RTL Klubbal.

- Én a csatorna székházába tíz évig be se tehettem a lábam, éppen ezért először azt hittem, hogy Kolosi Péter tréfál, amikor felkért a feladatra. Én azonban nem igazán vagyok a játékok híve, így csakis azzal a feltétellel vállaltam el, ha csinálhatom másképp, mint anno Vágó István, akit természetesen nagyra tartok. De végül is az RTL-nek kifizettem már 104 millió forintot, úgyhogy úgy megyek be a stúdióba, hogy ez tulajdonképpen az enyém - viccelődött Friderikusz.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: