2006-07-12 20:34:07• hírek • Szatmar.ro

Freedom Fighter 1956

ff56A  játékban megtapasztalhatjuk, milyen volt szabadságharcosnak lenni 1956-ban.

ff56kMúltidéző internetes játék indult, „Freedom Fighter 1956” címmel. A játék kitalálói szerint az FF56 egy eredeti módja annak, hogy elsőkézből tapasztaljuk meg, milyen volt az 1956-os magyar szabadságharc.  Ez az egyedülálló, történelmileg pontos számítógépes játék a művészileg igényes kivitelezést és az interaktív képregényes formát ötvözi a meggyőzési, felkutatási, kiszabadítási és harci feladatokkal.

A játékosok szabadságharcos pontokat gyűjtenek miközben segítenek a sebesülteknek, fegyvert fognak, üzeneteket visznek, kapcsolatba lépnek történelmi alakokkal, korabeli rádióadásokat hallgatnak, röplapokat olvasnak, és stratégiai döntéseket hoznak arról, hogy milyen történelmileg hiteles felszerelési tárgyakat gyűjtsenek, és használjanak a játék során.  Mivel minden a játékban szereplő történet megtörtént eseményen és '56-osok személyes beszámolóin alapul, a játékosok igazából átélhetik, hogy milyen volt szabadságharcosnak lenni 1956-ban.

A világhálóra szeptemberben felkerülő játék demo változata már elkészült és a http://www.freedomfighter56.com/ linken keresztül elérhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: