2010-06-30 15:39:29• hírek • Póti Orsolya

Mosolyt az arcokra

Szatmárnémetiben még szokatlan, de a különböző fesztiválokról már jól ismert "Free Hugs"-al, azaz "Ingyen öleléssel" akarnak mosolyt varázsolni a járó-kelők arcára iskolás diákok.  A kampány városunkban már negyedik alkalommal indul vasárnap délutántól a központi Parkban a Lucaciu szobor előtt.

Több mint tíz diákból álló fiatal csapat vasárnap délután 15 órától nemzetközi "Free Hugs" kampányt indít a Vasile Lucaciu szobor előtt, melyre azok, akik szívesen részt vennének ebben még bátran jelentkezhetnek. A fehér pólós fiatalok  "Free Hugs" feliratos táblákkal várják majd a járó-kelőket, akiknek barátságos öleléseket ajánlanak.

Carla Lucaci 17 éves diák, a kampány egyik fő szervezője elmondta: a kampány célja, hogy az ölelésekkel  egy kis örömöt vigyünk lakók életébe, és mosolyt csaljunk a járó-kelők arcára. "Legelőször Szatmárnémetiben 2008-ban szerveztük meg ezt a kampányt, melynek akkor még nem volt túl nagy sikere. Az emberek furcsán néztek ránk, és egyszerűen elhaladtak mellettünk. Idővel kezdték megszokni kezdeményezésünket, és a legutóbbi szervezést nagy örömmel fogadták. Reméljük a vasárnapi kampányunk sem fullad kudarcba, mert mi ezzel csak közelebb szeretnénk hozni az embereket egymáshoz" - mondta el portálunknak Carla Muresan. A kampány másik fő szervezője Vlad Palas, aki megpróbál minél több fiatalt maguk köré bevonni.


"Free Hugs" - Kampány Szatmárnémetiben
"Free Hugs" - Kampány Szatmárnémetiben


 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: