2018-11-07 11:48:39• hírek • x

Franciaországban síelni nem luxus többé! Zsebhez mért árak, legalább is ebben a formában

10 éves jubileumát ünnepli idén az az online sí utazási iroda, melyet többek között egy szatmárnémeti fiatal alapított. Az irodát frissen végzett egyetemisták összefogásával hozták létre azzal a céllal, hogy a síimádó hallgatók számára minőségi élményeket elérhető áron nyújthassanak.

A Francia Alpok egyre felkapottabb desztináció az erdélyi síelők körében, főként azért, mert ár-érték arányban sokkal többet nyújt mint a többi alpesi ország. Nem csak, hogy több sípálya van, de azok hosszabbak, szélesebbek is. Itt mindegy, hogy az ember kezdő vagy épp fekete öves síakrobata, mert a pályarendszerben fogára való terepet mindenki talál magának. Egyedül talán a távolság lehet az apró hátulütője, de összességében minden téren megéri a fáradozás. Nem véletlen, hogy a két nagy erdélyi diákszövetség, a KMDSZ és az MMDSZ is a Francia Alpokat veszik úti célul a téli sítáboraikhoz.

 

 

Mindennek hátterében a 10 éve alakult siutak.ro áll. Az immáron dekádnyi tapasztalattal rendelkező  csapat Franciaország hegyeit közelebb nem tudja hozni, de pénztárcabarát ajánlatokkal rukkol elő minden egyes síszezon előtt. Ajánlataikban nem csak a szállás vagy a síbérlet szerepel, hanem csomagban, egy Á-tól Z-ig megszervezett túrához juthat hozzá a sportolni vágyó ügyfél. A szállásajánlatokhoz a heti síbérlet és opcionálisan a buszos utazás is hozzátartozik. Nem beszélve a közös programokról, bulikról, kirándulásokról, a síoktatás lehetőségéről, és sorolhatnánk.

 

 

Miért nem Ausztria a célpont? Mert Franciaországban minden szállás pályaszállás, s ugyanez Ausztria szerte az ár többszörösét jelentené. A francia pályarendszerek mellett szól még a magas hegyi adottságok, nem ritkák a 3000 méter feletti csúcsok és a gleccserek megannyi választéka. Mivel a túrákra általában egyszerre több száz fő tart az utazási irodával, a heti síbérlet árából további nagy kedvezményeket farag le a siutak.ro csapata - ezzel is több marad az utazók zsebében.

 

 

Az összességében több száz kilométer sípályával rendelkező terepek megunhatatlan változatossága, a 3000 méter feletti panoráma és a csomagban kínált kiegészítő programlehetőségek felejthetetlen élménnyé varázsolják az együtt töltött időt.

 

 

Hogy senki se maradjon le erről a fantasztikus téli lehetőségről, a siutak.ro jubileumi csomagajánlatai az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthetőek meg: https://www.siutak.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: