2010-03-05 16:01:17• hírek • Blikk.hu

Franciaországban próbál szerencsét

A francia közönség előtt próbál szerencsét a Megasztár felfedezettje.

Nincs mit szépíteni, felfedezték, a szárnyai alá nyúltak, és megadták az esélyt, hogy kamatoztassa kivételes tehetségét. A Megasztár negyedik szériájában feltűnt, s a legtovább versenyben maradt női versenyző képességei egy francia zeneszerzőnek szúrtak szemet - pontosabban fület. Renaud Schmitt (31) készen áll, hogy igazi sztárt faragjon belőle. Kaposvárott a legnagyobb titokban két dalt már fel is vettek.

„Tíz éve vártam erre a hangra!" - vallotta a zeneszerző Lüszi anyukájának, amikor Edit asszony vendégül látta a művészt. Schmitt már a saját honlapjára is feltette a közös képei­ket. Pedig Lüsziért eddig nem kapkodtak a magyar kiadók.

– Azt mondják, felnőttnek még gyerek, gyereknek pedig már felnőtt, nem tudják a piacon besorolni sehová. Renaud azonban nem így gondolta: az interneten hallotta és látta Lüszit énekelni, s azonnal beleszeretett a hangjába. Hónapokig nyomozott utánunk, levelet írt az iskolába - mesélte Lüszi édesanyja. - Aztán ideutazott, s fel is vett két számot a lányommal. Meghívást kaptunk nyárra, hogy Lüszi egy koncertet adjon.

A cikk folytatása a blikk.hu oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: