2012-12-21 11:07:42• hírek • Szatmár.ro

Francia bulldogok az Art Caffé falain

A szatmárnémeti Nomanid Productions Szervezet által indított „Bi0-GrapH" sorozat keretében Ruba Melissa, a Szatmári Művészeti Líceum diákja mutatja be alkotásait az Art Cafféban,

December 20-án, csütörtök este „The French B" címmel nyílt kiállítás az Art Caffé Kávézóban annak a kiállítás-sorozatnak a keretében, melyet a Nomanid Productions Szervezet indított két hónappal ezelőtt.

A kávézó vendégei közel két héten keresztül Alexandra Chereches alkotásait láthatták, a jól kidolgozott grafikákat csütörtök estétől pedig újabb fiatal tehetség, Ruba Melissa munkái váltották föl.

A kiállítást Póti Orsolya, a Nomanid Productions tagja nyitotta meg, átadva a szót Lola Scripor és Király Gabriella tanárnőknek, akik röviden méltatták Melissa munkásságát.

A grafika és festészet szakos tanárnőket lenyűgözte úgy az egyedi témaválasztás, mint a kivitelezés, hiszen a XII. osztályos diákot mindvégig precíz és örömteli gyakorlás, felkészülés jellemezte. Melissa saját környezetéből inspirálódott, alkotásai főszereplője pedig kedvenc kutyafajtája - a francia bulldog -, melyből egy példányt hamarosan meg is kap szüleitől karácsonyi ajándékképpen.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: