2010-09-06 12:16:55• hírek • Szatmár.ro

Főzzünk együtt ma!

Nyereményjáték indul, nem csak háziasszonyoknak! Küldje be legjobb receptjeit, és nyerjen a Szatmár.ro és a Hutton Tészta közös nyereményjátékán.

Böngésszék át receptgyűjteményeiket, kutassák elő a nagymama titkos receptjeit, és osszák meg ezeket a Szatmár.ro olvasóival is!  A Szatmár.ro és a Hutton Tészta közös nyereményjátékára szeptember 7-től  olyan menük receptjeit várjuk, melyek tartalmaznak egy levest és egy főételt. A beküldők között naponta kisorsolunk egy  csomag 3 kg-os Hutton tésztacsomagot, és a nyertes receptek - beküldőjük nevével természetesen - felkerülnek a Szatmár.ro gasztronómia rovatába.

Olvasóinknak nem kell mást tenniük, minthogy legjobb receptjeiket Szatmár.ro stílusban megszerkesztve elküldjék a jatek@szatmar.ro e-mail címre. A recepteknek tartalmaznia kell a pontos anyaghányadot és a részletes elkészítési leírást. Fotókat nem igényelünk, de akinek módjában áll, receptjéhez képeket is csatolhat.  Azok akik nem elsőként küldik be receptjeiket, kísérjék figyelemmel az oldalon megjelenő nyertes recepteket, a hasonlóság elkerülésének érdekében.

Figyelem! Csak saját recepteket fogadunk el, az internetről lelopott receptek beküldése esetén a játékost azonnal kizárjuk a további játékból.

Nyereményjátékunkra egy hónapon keresztül, azaz október 7-ig várjuk olvasóink legjobb receptjeit. A játékosok beküldéskor tüntessék fel teljes nevüket és telefonszámukat. A nyerteseket naponta telefonon értesítjük. A nyeremény 8 és 17 óra között vehető át a Szatmár.ro székhelyén, a Hasdeu utca 4. szám alatt.

Gasztronómiai rovatunk "Mit főzzünk ma?" recepttartalmát egy hónapon keresztül, az olvasóink által beküldött nyertes receptek fogják helyettesíteni.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: