2011-11-04 11:14:48• hírek • szatmár.ro

Főzz le mindenkit - indul a Szatmár.ro receptversenye

Érdemes több receptet is beküldeni, hiszen így nagyobb az esély a heti sorsolásokon.
Érdemes több receptet is beküldeni, hiszen így nagyobb az esély a heti sorsolásokon.

Novemberben érdemes lesz fakanalat ragadni, elkészíteni a kedvenc receptet, majd egy fotóval is megörökíteni, mert értékes nyeremények találnak gazdára a Szatmár.ro most induló receptversenyén.

A Szatmár.ro november 7 és december 8 között receptversenyt szervez, amelyre olyan saját recepteket várunk, amelyeket mások is sikerrel elkészíthetnek.

A receptverseny első hetében (november 7 és 13 között) lévén hogy a 2011-es év az Egészséges életmód éve a Szatmár.ro-nál, egészséges recepteket várunk.  Az első hét receptjeinek beküldői között november 14 -én kisorsoljuk az első heti díjat, ami a Hutton több kg-os tészta csomagja.

A receptverseny második hete november 14 és 20 között tart, és ekkor már leves recepteket várunk. A második heti receptbeküldők között november  21-én szintén kisorsolunk egy több kg-os Hutton tészta csomagot.

A receptverseny harmadik hetében, november 21 és 27 között  között a receptversenyen részt vevők a kedvenc főételeik receptjét és fotóját küldhetik be, közöttük sorsoljuk majd ki 28-án a harmadik  Hutton tészta válogatást.
A negyedik héten desszerteket, süteményeket lehet beküldeni, november 28 és december 4 között. A beküldők között 5-én sorsoljuk ki a Hutton tésztacsomagot.


Olvasói díj


Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy az olvasóinknak melyik recept tetszett a legjobban, ezért a beérkező recepteket rendszeresen feltesszük a Szatmár.ro nemrégiben indult receptes oldalára, a receptek.szatmar.ro -ra, ahol szavazni lehet a beküldött receptekre. A december 9-ig a legtöbb "szavazatot" kapó recept beküldője 25 kg Hutton tésztát nyer, ráadásul, hogy le is tudja dolgozni a bevitt kalóriamennyiséget, egy 3 hónapos VIP bérletet is nyer a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center-hez.  Szavazni a receptekre érvényes Facebook-fiókkal lehet: előbb like-olni kell a Szatmár.ro Facebook oldalát, majd a legjobbnak ítélt recept alján a like (vagy Tetszik) gombbal nyilváníthatjuk ki véleményünket és segíthetjük hozzá a beküldőt a főnyereményhez.

Csak olyan receptet fogadunk el, amely saját recept, vagy egy ismert recept saját változata, tehát nem a szakácskönyvekből kivett receptekre vagyunk kiváncsiak.  Ugyanakkor  érdemes több receptet is beküldeni, hiszen így nagyobb az esély a heti sorsolásokon.  Képet mellékelni ugyan nem kötelező, de ajánlott, hiszen a fődíjért folyó szavazáson ez is sokat számíthat a like-olóknak.


Érdekel? Küldd be kedvenc receptedet!


Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldd be a receptedet a receptek.szatmar.ro oldalon vagy az alábbi linkre kattintva!

Receptek.szatmar.ro


Támogatók:

"Hutton"

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: