2011-11-08 14:05:31• hírek • Szatmár.ro

Főzz le mindenkit! - Már kapjuk a recepteket

Nemrég vette kezdetét a Szatmár.ro december 8-ig tartó receptversenye, amelyekre ínycsiklandozó ételek receptjeit várjuk. Itt az idő felfedni a családi titkot, s megosztani a Szatmár.ro olvasóival nagymama titkos receptjét, vagy a saját ötlet alapján kitalált finom falatokat.

A receptverseny első hetében (november 7 és 13 között) lévén hogy a 2011-es év az Egészséges életmód éve a Szatmár.ro-nál, egészséges recepteket várunk. A verseny második hete november 14 és 20 között tart, és ekkor már leves recepteket várunk. A harmadik héten, november 21 és 27 között  között a receptversenyen részt vevők a kedvenc főételeik receptjét és fotóját küldhetik be, majd a negyedik héten a desszertek és sütemények receptjeit lehet beküldeni. Minden hét lezárásaképpen sorsolni fogunk, a nyertes pedig egy több kg-os Hutton tészta csomagot kap.

Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy az olvasóinknak melyik recept tetszett a legjobban, ezért a beérkező recepteket rendszeresen feltesszük a Szatmár.ro nemrégiben indult receptes oldalára, a receptek.szatmar.ro -ra, ahol szavazni lehet a beküldött receptekre. A december 9-ig a legtöbb "szavazatot" kapó recept beküldője 25 kg Hutton tésztát nyer, ráadásul, hogy le is tudja dolgozni a bevitt kalóriamennyiséget, egy 3 hónapos VIP bérletet is nyer a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitness Center-hez.  Szavazni a receptekre érvényes Facebook-fiókkal lehet: előbb like-olni kell a Szatmár.ro Facebook oldalát, majd a legjobbnak ítélt recept alján a like (vagy Tetszik) gombbal nyilváníthatjuk ki véleményünket és segíthetjük hozzá a beküldőt a főnyereményhez.

Az eddig beküldött receptek igen ínycsiklandó ételek elkészítésének leírásait tartalmazzák, ezeket már meg lehet tekinteni a receptek.szatmar.ro oldalon. Olyan finomságokat készíthetsz el a beküldött receptek alapján mint a sajtos szószos karfiol, a lerben sült halat tejfölös-boros mártásban, karalábé és krumpli lerben elkészítve, töltött gogos-paprika, csípős-szószos zöldségek, szőlős süllőfilé, vagy a zöldfűszeres túrókrémmel töltött spenót. Várjuk a további recepteket is!

Érdekel? Küldd be kedvenc receptedet!


Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldd be a receptedet a receptek.szatmar.ro oldalon vagy az alábbi linkre kattintva!

Receptek.szatmar.ro


Támogatók:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: