2012-11-09 13:31:36• hírek • Póti Orsolya

Fotószeminárium és workshop Teodor Panteaval

November 10-én harmadik alkalommal tart fotószemináriumot Szatmárnémetiben Teodor Radu Pantea, a nagyváradi egyetem professzora Szatmárnémetiben. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Fotószemináriumra és workshopra kerül sor november 10-én szombaton a szatmári Prisma Fotóművészek Egyesülete szervezésében, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmári Művészeti Iskola és a Szatmári Zsidó Hitközség támogatásával.

A szemináriumot, amit szabadtéri fotós workshop követ, Teodor Radu Pantea, a nagyváradi egyetem professzora tartja, aki immár harmadik alkalommal jön el városunkba azért, hogy szakmai segítséget nyújtson a fotózás iránt érdeklődőknek.

10 órakor találkozó a Szatmári Művészeti Iskola dísztermében, ahol a rövid megnyitót fotóelméleti előadás követi és a művészfotózásról is szó esik. Ez után a résztvevők gyakorlatba ültethetik tudásukat, ugyanis szabadtéri workshopra kerül sor az előadáson hallottak felhasználásával.

Ebédszünet után a workshop keretében készült fotók kiértékelésére és elemzésére kerül sor. Ezek közül a legjobbak egy a Prisma által szervezett, november végi kiállításon szerepelnek majd.

A rendezvényre a belépés ingyenes. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: