2013-08-14 11:59:59• hírek • Póti Orsolya

Fotóséta a Tűzoltótoronyba

Érdekel a fotózás, szívesen kattintgatsz, vagy éppen csak kimozdulnál egy kicsit a szatmári fotósokkal? Ha igen, akkor gyere el augusztus 15-én a Fotósétára! Találkozó a Tűzoltótorony előtt.

Kisebb fotós kirándulást szervez augusztus 15-én, csütörtökön két olyan szatmári fiatal, akiknek hobbija és szenvedélye a fotózás. Gönczy Tamás és Pleiner Lóránd immár harmadik alkalommal invitálja meg az érdeklődőket a Fotósétára.

„Eddig a KF Fotó & Videó (Kölcsey Ferenc Főgimnázium) keretében szerveztük meg a Fotósétát, most pedig kizárólag a magam és Pleiner Lóránd szervezésében kerül sor a rendezvényre. A résztvevők a megadott útvonalon való séta közben kedvük szerint készíthetnek fotókat, miközben ötletcserékre, baráti beszélgetésekre is sor kerülhet" - mondta el Gönczy Tamás a Szatmár.ro-nak.

A helyszín ezúttal a Tűzoltótorony lesz, de ha az idő megengedi a Kossuth-kertbe is ellátogatnának a fotósok. Elengedhetetlen kellék egy fényképezőgép, vagy fotók készítésére alkalmas telefon. Amennyiben nincs kedved a kattintgatáshoz, éppen csak kimozdulnál egy kicsit, a szervezők szeretettel várnak csütörtök délután 18 órakor a Tűzoltótoronynál.

A Tűzoltótoronyba a belépés diákoknak 2 lei, felnőtteknek 3 lei.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: