2010-09-10 12:59:28• hírek • Szatmar.ro

Fotós weboldal indult

Vaida Jozsef fotója
Vaida Jozsef fotója

Fotósoknak szánt honlapot indított a Szatmár.ro.

Szatmárnémeti, ahogy én látom címmel, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal közösen hirdettünk ez év ápilisában fotópályázatot, amelyre nagy számban jelentkeztek a szatmári fotósok, jobbnál jobb fényképekkel. A  fotópályázat során igény mutatkozott egy olyan weboldal iránt, ahol a szatmári fotósok közzétehetik fotóikat, véleményt mondhatnak egymás alkotásairól, tapasztalatot cserélhetnek. Már a díjátadón jeleztük, hogy a Szatmár.ro felkarolja ezt az igényt, és rövidesen létrejöhet a szatmári fotósok számára egy online közösséget kialakító honlap.

Néhány napja a fotópályázatban részt vevő fotósok  már megismerkedhettek a weboldallal, és számos véleménnyel segítették annak tökéletesítését. E néhány nap alatt már több, mint 400 fotót töltöttek fel, ezért bízunk abban, hogy a mai nappal hivatalosan is elindított fotós oldalunk nagy sikernek örvend majd a fotósok és a fotókat kedvelők körében is.

Saját fotót bárki tölthet fel, aki elfogadja a minőségi és szerzői jogi elvárásokat megfogalmazó feltöltési feltételeket. A képek értékelhetőek és szakértő is segíti észrevételeivel a fotósok fejlődését.

A honlap a következő linken érhető el: http://zoom.szatmar.ro

Zoom

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: