2017-09-08 15:01:04• hírek • Szatmar.ro

Fotós tanfolyam indul szeptember 11-én Szatmárnémetiben

A kurzus vizsgával zárul, a munkaügyi és tanügyi minisztérium által elismert diplomát lehet szerezni.

Ha eddig is érdekelt a fotózás, de rengeteg kérdéssel nem tudtál hová fordulni, most itt a nagy lehetőség: szeptember 11-én kezdődik Szatmárnémetiben a nagyváradi fotóművész, Ovi D. Pop tanfolyama. Ezen az alapvető technikai tudás mellett tanulhatsz például arról, hogy hogyan kell megkomponálni egy képet, ám a tanfolyam sikere igazából a gyakorlati részben keresendő.

Az elmélet mellett ugyanis az oktató jóval nagyobb teret szentel a fotózás gyakorlati részének. A csapattal együtt, Ovi D. Pop útmutatásával és tanácsaival kipróbálhatod az éjszakai fotózást, stúdiófotózást, tárgyfotózást, modellfotózást, sőt, a tavaszi tanfolyamhoz hasonlóan most is több kirándulás van tervbe véve, amelyeken gyakorlat közben sajátíthatjuk el a fotózás csínját-bínját. Az elkészült fotókat pedig a résztvevők közösen elemzik ki, felhívva a figyelmet az esetleges hibákra, de az ügyes megoldásokra is.

A legutóbbi tanfolyam tapasztalatai alapján igazán jó csapat alakul ki az együtt töltött délutánok alatt, akik a vizsga után is tartják a kapcsolatot nem csak az oktatóval, hanem egymással is, sőt, közös fotózásokat is szerveznek.

A kurzust követő sikeres vizsgával pedig a tanügyi és munkaügyi minisztérium által elismert fotós-diplomához juthatsz, amelyet hivatalos szakképzésként elfogadnak az EU minden államában.

Ha felkeltette érdeklődésed a képzés, a részletek kapcsán érdeklődj a 0742-162-843-as számon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: