2018-02-13 08:08:51• hírek • (x)

Fotós tanfolyam indul Szatmárnémetiben

Mindig is érdekelt a fotózás? Szeretnéd megismerni a szakma csínját-bínját? Akkor most előtted áll egy nagyszerű lehetőség, hiszen Ovi D. Pop újabb fotós tanfolyamot hirdet.

A nagyváradi fotóművész neve nem ismeretlen a szatmáriak számára, hiszen nem először indít kurzust városunkban. Már az előző tanfolyamokon bebizonyosodott, hogy igenis életképes egy ilyen kezdeményezés. Sokan éltek az Ovi D. Pop által nyújtott lehetőséggel és megismerkedtek az éjszakai fotózás, stúdiófotózás, tárgyfotózás, modellfotózás rejtelmeivel. A tanconcok együtt elemezték ki az elkészült képeket, egymás hibáiból tanulva tettek szert a fényképészethez szükséges tudásra. Ha te is szeretnéd látni, mi fán terem a profi fotózás, akkor ne szalaszd el ezt a lehetőséget.
 

Annál is inkább, mivel a kurzust követő sikeres vizsga által a tanügyi és munkaügyi minisztérium által elismert fotós-diplomához juthatsz, amelyet hivatalos szakképzésként elfogadnak az EU minden államában.
 

A kurzus február 19. és március 2. között zajlik. Részletes információkért hívd a 0742 162 843-as vagy a 0770 113 416-os telefonszámot. A tanfolyam teljes ára 1000 lej, viszont az iskolások és az egyetemi hallgatók kedvezményben részesülnek. Számukra csak 800 lejbe kerül a részvétel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: