2008-11-06 16:28:24• hírek • Szatmár.ro

Fotó és film pályázat

A Szatmárnémeti Caritas Önkéntes Központ Fotó és film pályázatot hirdet „Egyenlő, de nem egyforma" címmel. A téma az esélyegyenlőség a társadalomban.

A beküldött pályázatok két korcsoport szerinti felosztásban lesznek elbírálva: 14-től 19 éves korig, valamint 19 év felett.

Egy személy min. 3, max. 6 fotóval és/vagy max. 2, egyenként 60-90 másodperces filmmel pályázhat. A fotókat negatív (film/digitális) kíséretében, egy példányban előhívva 20 x 30 cm-es méretben, a filmeket pedig digitális hordozón (cd, dvd) kell leadni.

A fotókat és a filmeket a Szatmárnémeti Caritas Szervezet titkárságán kell leadni a Libertăţii tér 20 szám alatt, 8.00-16.00 óra között, névvel, címmel és telefonszámmal ellátott lezárt borítékban. Az első korosztály esetében fel kell tüntetni annak a tanintézménynek a nevét, amelyhez a pályázó tartozik. A beküldési határidő 2008 november 21.

Minden, a versenyre benevezett személy meghívást kap a 2008 december 5-én megrendezésre kerülő Önkéntesek Gálaestjére. A nyertesek díjainak átadására a Gálaesten kerül sor. A helyszínen minden beküldött fotót kiállítunk és a legsikerültebb filmeket levetítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: