2010-08-04 13:18:22• hírek • Szatmár.ro

Főtér Fesztivál 2010

A Főtér Fesztivál a nagybányai és Nagybánya-környéki magyarság közösségépítő és közösségerősítő rendezvénysorozata. Célja a magyar közösségtudat, a magyar önazonosságtudat és a magyar kultúra megőrzése, erősítése ezen közösségen belül.

A Főtér Fesztivál mozgalomszerű, önkéntességen alapuló közösségi tevékenység, a nagybányai és Nagybánya-környéki magyar civil szervezetek/csoportosulások közös munkája. Nem profitorientált tevékenység, minden anyagi többlet csakis a következő években megrendezendő Főtér Fesztiválokra, vagy a nagybányai magyar közösség egyéb maradandó, humanitárius és közösségformáló tevékenységeire költhető el.

2010-től a szervezést a Főtér Fesztivál Egyesület bonyolítja le, mint a szervezésért felelős szervezet, melynek alapító tagjai és munkacsoportja az eddigi Fesztiválokat szervező civil szervezetek/csoportosulások tagjai vagy újabban társult szervezetek képviselői.

A Főtér Fesztivál 2010, szeptember 17-19. között immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre Nagybánya régi főterén. Idén is rengeteg meglepetéssel, szórakoztató és kulturális műsorral várjuk a nagybányai és a Nagybányáról elszármazott magyarságot. További részleteket folyamatosan olvashatnak a Fesztivál honlapján: http://www.foterfesztival.nagybanya.ro


Díjátadó a tavalyi fesztiválon
Díjátadó a tavalyi fesztiválon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: