2010-06-03 10:17:33• hírek • Szatmar.ro

Zsírégető hatású növények

A diétázók és a fogyókúrázók folyamatosan keresik-kutatják, melyek azok a növények, amelyek a zsírégetésben nagyobb szerepet játszanak, ugyanakkor gyógyhatással is rendelkeznek.

Mindössze ezeknek a növényeknek a fogyasztása esetén, diéta alkalmazása nélkül azonban nagyobb súlyveszteséget nem érhetsz el. Sokat segíthetnek azonban a felesleges kilókkal folytatott ádáz küzdelmedben. Léteznek olyan növények, amelyek a telítettség érzését biztosítják, serkentik az anyagcserét és hatóanyagainak köszönhetően valóban leadhatsz néhány kilót.

Köménymag. Köztudottan elveszi az étvágyat és a zsírégetésben is nagy szerepet játszik. Ide sorolható még a mustármag, a zöld tea és a gyömbér is, melyek szintén anyagcsere-javító hatásúak.

A Cayenne-bors. Egy csípős ízű csilipaprika, durva őrleménye. Fűszerként használják, de az utóbbi időben a fogyókúrázók körében is nagy népszerűségnek örvend. Mivel a csilinél jóval maróbb ízű, ezért csak kevesebb mennyiségben fogyasztható, ennek hatására a fogyókúra során is kifejti jótékony hatásait. Mindössze egy kiskanál őrölt cayenne-bors fogyasztása, legkevesebb 30%-al több kalóriától szabadít meg.

A petrezselyem, a gyermekláncfű és a kukorica csuha. Ezek a növények igen gazdag vitamin- és ásványianyag-forrással rendelkeznek, melyek jótékony hatással vannak az emésztésre és természetes módon helyreállítják a belső szervek működését. Ezen kívül elősegítik a zsíros lerakódások szervezetből való kiürülését.

Útifű. Kevesen tudják, hogy az útifű a légutak tisztán tartásán kívül a testsúlycsökkentést is elősegíti, valamint méregtelenítő hatásáról is ismert. Jótékony hatását sok víz fogyasztásával együtt fejti ki, mivel ez a telítettség érzését biztosítja, megakadályozza a túlevést és kimossa a szervezetből a mérgező anyagokat.

Ezek a növények segítségedre lehetnek abban, hogy a fogyókúrád ne egy kínszenvedés legyen.


Anyagcsere-javító természetes hatóanyagok a természetből

Anyagcsere-javító természetes hatóanyagok a természetből


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: