2010-02-10 13:56:27• hírek • Szatmar.ro

Forradalmi újítás nélkül a Red Bull

Webber szerint az úutó olyan mint egy limuzin, Vettel szerint gyors lesz.

A tavaly utolsóként mutatta be új versenyautóját a Red Bull Racing istálló, az idén pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kihagyta az első kollektív tesztidőszakot, hogy tökéletessé varázsolja az RB6-ot. Hogy az új versenygép olyan gyors lesz-e, mint elődje, az még talány, az viszont biztos, hogy ott lesz a szerdán kezdődő jerezi tesztnapokon.

Ennek megfelelően az új autót a spanyol városban mutatta be az osztrák csapat. Az járgány festése nem változott, ám ez nem okozott komoly meglepetést, mint ahogy az sem, hogy az olyan elemek, amelyeket az „energiagyárosok" találtak ki és alkalmaztak először, szintén nem maradtak el. Így az idén mindenki által átvett cápauszony ugyanúgy jellemzi az autót, mint az orron található mély vályú.

„Nincsenek forradalmi újításaink, de azt hiszem, jó lett a végeredmény", nyilatkozta Marko Helmut tanácsadó. Egy valami azonban mégis szemet szúrt Mark Webbernek: „Az új autó majdnem olyan hosszú, mint egy limuzin, de a megnövelt üzemanyagtartály miatt szükség volt erre a változtatásra", mondta az ausztrál pilóta.

Csapattársa, Sebastian Vettel optimistán nyilatkozott az új autóról: „Jobban néz ki, mint a tavalyi és úgy tűnik, gyors is lesz. Hogy aztán gyors lesz, az a pályán derül ki. De azt hiszem, rendben lesz", mondta Vettel.

A Red Bull új autója, az RB6 fotó: redbull.com

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: