2018-06-07 10:37:04• hírek • Bede Emőke

Forgalmink bánja, ha nem jó méretű abroncson fut az autónk

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Újabb közös akciót szervezett a Szatmár Megyei Rendőrség és a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal (R.A.R.). A bírságok pedig ezúttal sem maradtak el.

Ez alkalommal Erdődön vadásztak az előírásoknak nem megfelelő autókra, s mint tartja a mondás, aki keres, talál. Az akció során összesen 6 bírságot osztottak ki azon személyek számára, akiknek autóiban valamilyen technikai meghibásodást véltek felfedezni. Mi több, két sofőrtől még a helyszínen elvették forgalmi engedélyét. Egy esetben az autón levő abroncsok mérete nem felelt meg az engedélyben megjelöltek egyikének sem, a másik autó károsanyag-kibocsátása pedig túllépte a megengedettet.
 

A megye más területein sem unatkoztak a közlekedésiek, egyetlen nap alatt 90 pénzbírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre összesen 22 ezer lej értékben. Kiegészítő intézkedésként 14 jogsit függesztettek el. Kettőt gyorshajtásért, ötöt a gyalogosoknak járó elsőbbség meg nem adásáért, három férfi pedig azért inthetett egy időre búcsút a vezetői engedélyének, mert becsípve ültek volán mögé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: