2018-06-13 04:38:23• hírek • Blikk.hu

Fordult a kocka: rabló fogott fegyvert Ambrus Attilára

Ambrus Attila egy dán biztonságtechnikai cég arca lett, első munkanapjainak egyikén rögtön fegyvert fogtak rá.

Fordult a kocka: Ambrus Attilát nem mindennapi helyzetben találta magát, ugyanis most ő volt az, akire fegyvert fogtak – szerencsére nem élesben. A Bors számolt be arról, hogy egy dán biztonságtechnikai cég és Ambrus Attila közös projektbe fogott: egy reklámfilmben a rabló helyett ő maga lett az áldozat, ami elsőre igen furcsa volt a számára.
 

„A filmben ékszerbolti eladót játszom, és egy rabló egyszer csak bejön hozzám, majd fegyvert fog rám. Miközben farkasszemet nézünk, én felteszem neki a kérdést, hogy 'pont hozzám jöttél', majd megnyomom a riasztót, ami után óriási köd lesz és a rabló zsákmány nélkül elmenekül” – mesélte Ambrus, akit meglepett, hogy pont őt nézték ki a feladatra.
 

A Viszkis nem tagadta, hogy igen bizarr élmény volt a fegyver másik végén állni.

„Ugyan csak egy szerepjáték volt, de ha valakire ráfognak egy fegyvert, az még 'játékból' sem túl jó érzés” – mondta.
 

A biztonsági cég elmagyarázta, miért döntöttek úgy, hogy Ambrust kérik fel a feladatra:

„Olyan személyre gondoltunk, aki ebben a 'szakmában' tett már le valamit az asztalra, és hitelesen be tudná mutatni, hogy jónak vagy rossznak találja-e a ködvédelmi rendszert, és hogy az segítség lehet-e egy támadás esetén” – mondta a lapnak Belai Pál, aki szerint Ambrus kétszer is meggondolta volna, hogy megpróbálkozzon a rablással, ha a mostani rendszerrel kellene megbirkóznia.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: