2011-04-09 11:32:06• hírek • Szatmár.ro

Forduljon megbízható szakorvoshoz

A Korall Klinika célja, hogy magas színvonalú járóbeteg ellátást biztosítson elismert szakorvosok közreműködésével, mindezt modern környezetben. Ezúttal Dr. Varga Lehel debreceni szakorvos, a klinika ortopédgyógyásza beszél terveiről.

A Korall Klinika ortopéd rendelője több mint négy hónapja várja a csontok rendszerbetegségeivel, a tartó- és a mozgóapparátus deformitásaival, heveny és idült gyulladásaival szenvedőket. Mint megtudtuk, Dr. Varga Lehel általános orvosi betegellátás mellett csapatorvosi teendőket is ellát. 1984-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán, ezután ortopédsebészetből szakorvosi képesítést szerzett, 1995-ben pedig újabb szakvizsgát szerzett sportorvostanból.

Dr. Varga Lehel nem csak a szikével bánik ügyesen, hanem a labdával is. Huszonöt évig aktívan sportolt, labdarúgóként a  80-as években a DVSC 53 élvonalbeli mérkőzésén lépett pályára, többszörös ifjúsági válogatottként szerepelt, és most a csapat orvosa. Közel áll hozzá a sportolás, a sportolók problémája, ezért is képezte magát ebbe az irányba.

- Kiemelt területeim a térdkalács mögötti fájdalmak, a térdízületi kopás, oldalszalag sérülések, meniscus szakadás, boka, láb ízületi kopása, gyerekkori lúdtalp, felnőttkori lúdtalp, bokasérülések, sportsérülések és mindemellett mindenféle mozgásszervi problémák, eltérések kezelésével foglalkozom - fejtette ki Dr. Varga.

Varga Lehel tíz éve főorvos, tagja a Magyar Ortopéd Társaságnak, a Magyar Sportorvos Társaságnak, valamint a Sportegészségügyi szakmai Kollégiumnak is.

Mint megtudtuk, a Korall Klinika ortopédia rendelőjében lehetőség van egy alapos  és szakszerű fizikális kivizsgálásra (röntgen felvétel, CT vizsgálat), különböző injekciós kezelések megkezdésére, illetve kialakulóban van egy fizioterápiás részleg, ahol a terápia elindítására is lehetőség nyílik.

- Sajnos manapság sokan halogatják a szakemberhez fordulást, pedig amikor akut problémákat észlelünk, mindenképp fel kell keresni egy ortopéd szakorvost. Fiatalok, középkorúak és idősek egyaránt fordulnak hozzám, főként hát-, térd-, boka- és izomproblémákkal. A Korall Klinika révén ezentúl Szatmárnémetiben is lehetőség nyílik ezen a területen a minőségi gyógyításra - fejtette ki a szakorvos.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: