2012-05-25 15:24:26• hírek • Szatmár.ro

Fordulatos meccsen ikszelt a nagykárolyi MIK és az FC Sajtó

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg csütörtök este Nagykárolyban azt barátságos mérkőzést, melyen a Nagykárolyi MIK látta vendégül a megyei magyar nyelvű média munkatársaiból verbuvált FC Sajtó fantázianevű alakulatot.

Az Union Sport műfüves kispályáján rendezett összecsapás, ha nem is öldöklő iramot, de igen nagy csatát hozott, és az izgalmakra sem lehetett panasz. A találkozón a hazai környezetben otthonosabban mozgó MIK szerzett vezetést, de a médiamunkások hamar magukra találtak,  sőt  Tóth Vizer László duplájával a vezetést is megszerezték, amivel még saját maguknak is meglepetést okoztak.

Az újabb fordulatról a szünet után Sróth Vidor és Szász Pál gondoskodott, így a hajrára ismét a MIK-nél volt az előny. Ez könnyen nőhetett is volna, de a kapuban Csajkos Szabolcs több bravúrt is bemutatott, így maradt a különbség. A mezőnyben a sajtósok derekasan küzdöttek az egyenlítésért, és miután a Hírlap művészlélek-főszerkesztője, Varga Sándor kihagyta az évszázad helyzetét, az utolsó másodpercekben Póti Dánielnek sikerült az egyenlítés, és ezután a bíró le is fújhatta a meccset. Már ha lett volna játékvezető, ugyanis közös megegyezés értelmében a csapatok nem kértek bírót, se hazait, se külföldit, tiszteletbeli sípmesternek azonban felkérték a helyszínen jelen lévő FIFA-játékvezetőt, Kovács Istvánt. A bíró egyébként később pályára is lépett barátaival, az ellenfelek között pedig ott volt a Steaua nagykárolyi játékosa, Bikfalvi Erik is.

Ami pedig az FC Sajtó-MIK harmadik félidejét illeti, ez is döntetlennel zárult, pedig itt már az iram is nagyobb volt, de a csapatok mégsem bírtak egymással. A vendéglátás ezen részében is kitettek magukért a hazaiak, a MIK csapatához itt még Hágó Nándor és Martin Kinga csatlakozott, akik a „konyhán" szorgoskodtak.

A Nagykárolyi MIK és a Sajtó FC

Nagykárolyi MIK-FC Sajtó 3-3

gólok: Anitas Márk, Sróth Vidor, Szász Pál, illetve Tóth Vizer László 2, Póti Dániel).
FC Sajtó: Romász János, Varga Sándor, Fodor Lajos, Csajkos Szabolcs (Szatmári Magyar Hírlap), Pesek Attila, Deák Endre (Szatmári Friss Újság), Kocsis Zoltán, Czinzel László, Póti Dániel (szatmar.ro), Megyeri Tamás (nagykaroly.ro), Tóth Vizer László (Nagykároly és vidéke).
Nagykárolyi MIK: Romát Sándor, Szász Pál, Nagy Miklós, Sróth Vidor, Sróth Gábor, Poósz Szabolcs, Hágó Áron, Leitner Róbert, Anitas Márk, Muszta Péter.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: