2018-10-03 05:32:44• hírek • Blikk.hu

Fordulat a Survivorben: ők az új játékosok

Foto: rtlklub.hu
Foto: rtlklub.hu

Fülöp szigetek – Teljesen felborult az eddig megszokott élet a Survivorben, ugyanis váratlanul két új játékos érkezett a szigetre.

A zsákmányszerzésen a csapatok azért harcoltak, hogy melyikük dönthesse el, ki csatlakozzon hozzájuk. Bár egyik csapat sem örült az új versenyzőknek, az Agila a fiút, Balázst választotta, mivel ők voltak az eredményesebbek a játékban, míg a Gagambának Emese maradt.

 

"Én egy szűk társaságban is elég megosztó személyiség vagyok, rólam gyorsan döntenek az emberek, bár általában rosszul, és hamar eldől a sorsom egy „csoportban”. Nem tartom magam taktikusnak, inkább őszintének, de haragtartó nemvagyok, ami szintén lehet előny és hátrány is. Leginkább az általános fizikai rátermettségemet és problémamegoldó képességemet tartom erősségemnek. A szociális képességeimen van még mit csiszolni" - mondta lapunknak a kiutazása előtt Balázs.

 

Emese hihetetlenül erős mentális feltöltődés iránti igényt érzett, így ott akart lenni a szigeten.

 

"Az utóbbi időben erőteljes belső változáson mentem keresztül, és már nem olyan fontos számomra a mások által rólam alkotott vélemény. Ennek ellenére nyilván fontos a fogadó közeg. Nyitott, rugalmas gondolkodású emberekkel szeretnék találkozni. Mindenképpen fel kell mérnem a játékosok csoportban elfoglalt helyét, egymáshoz való viszonyulását. Fontos momentum lesz az első néhány óra. Amitől tartok, hogy vajon tudom-e magam függetleníteni a játékba kerülés előtti idegfeszültségemtől, vajon hogyan fogok reagálni a fogadtatásra. Ez befolyásolhatja a későbbi játékomat is. Nem vagyok jó taktikus, így nehéz lesz adott esetben nem őszintének lennem, mert ez szembe megy a személyiségemmel. Így az emiatt esetlegesen keletkező frusztrációm felülírhatja egy-egy döntésemet. Nyitott vagyok minden elém érkező kihívással szemben, amit szeretnék bizonyítani."

 

Még több érdekes sztárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: