2011-10-31 08:40:54• hírek • Blikk.hu

Fordulat! Mindenkit becsapott VV Kinga?

Hazugságon kaptuk a ValóVilág cselszövőjét, Kinga egyre többször szólja el magát a barátjáról, holott - állítása szerint - szingliként költözött be a villába.

A szőke lány másfél hónappal ezelőtt a kisfilmjében még arról beszélt, hogy egy kétéves kapcsolatot hagyott kint, miután a párja állítólag fűvel-fával megcsalta. Úgy tűnik azonban, ennek a szerelemnek még koránt sincs vége, mivel Kinga egyfolytában őt emlegeti.

Ezek alapján pedig úgy tűnik, a lány nemcsak a villatársait és a nézőket csapta be, hanem az RTL Klubot is. Bár a cselszövő úgy költözött be, hogy ő semmi jónak nem lenne az elrontója, ha egy izmos férfitest szembe jönne vele, Csaba kockás hasizma fura mód kicsit sem hatja meg. Olyannyira nem, hogy Verának hosszasan ecsetelte, megpróbálja minél előbb leépíteni magáról a fiút, mert nem szeretne semmi olyat tenni, amivel megbánthatna kint valakit.

Kinga miközben a férfiról mesélt, arra se nagyon ügyelt, hogy ne essen ki a szerepéből, és végig úgy beszélt róla, mintha még mindig együtt lennének. Ezt bizonyítja az a mondata is, amit akkor kottyantott el, amikor Veronika erotikus táncot lejtett Shadinak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kinga és Attila - először úgy tűnt, összejöhetnek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: