2012-07-18 11:49:10• hírek • Szatmár.ro

Szombaton örökbefogadási napot tart a Free Life

Közel ötven kiskutyából választhatnak a gazdik, akik komolyan gondolják egy állat örökbefogadását.

Szombaton, július 21-én a Crisan utcában található ivartalanítási központban tart örökbefogadási napot a Free Life Állatvédelmi Egyesület. Ide 11 és 14 óra között várják azokat a felelős döntést hozó leendő gazdikat, akik vállalják egy kiskutya ápolását, gondozását, s hogy befogadják őt a családjukba. Szombaton egyébként ötven kiskutyából választhatnak azok, akik az örökbe fogadás mellett döntenek.

Ezen a napon a szatmáriaknak lehetőségük lesz továbbá megismerkedni az egyesület tagjaival, akik szívesen fogadják azoknak az állatbarátoknak is az adományait, akik száraz eledelt vagy konzerves állateledelt ajánlanának fel az egyesület által kezelt, nevelt állatok táplálására. A pénzbeli adományokat pedig gyógyszerekre, oltásokra fogják költeni. Természetesen az egyesület nem csak ezen a napon segédkezik a kóbor kutyák örökbefogadásában, amennyiben valaki felveszi velük a kapcsolatot, akár napokon belül gazdi lehet.

Az egyesület tagjai azonban fenntartják a jogot arra, hogy megválogassák az örökbefogadókat, ugyanis nem egy esetben történt az meg, hogy az állatbarát megunta a kis kedvencet és vagy visszavitte az Ivartalanító-központba, vagy egyszerűen kitette az utcára a kutyát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: