2010-05-05 16:23:16• hírek • Szatmar.ro

Tévés-meccsen játszik a VSK

A klub történelmében először lehet élőben figyelemmel követni a VSK meccsét.

Történelmi szezont él át a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata: első ízben jutott fel a tavaly nyáron a Nemzeti Liga élvonalába, amely lassan a végéhez közelít. Olyannyira, hogy a hétvégén az utolsó fordulóra kerül sor.

Egy olyan utolsó fordulóra, amelynek igazából már nem sok tétje marad: a Konstanca már régen bebiztosította címvédését, a Brassó pedig a kiesését, így a barcaságiak követik a második vonalba a szezon során anyagi okokból visszalépett Medgidiát. Ez utóbbi tény pedig azt is jelenti, hogy a VSK a következő szezont is a legjobbak között töltheti.

Az utolsó etap ennek ellenére egy nem mindennapi eseményt tartogat a szatmári gárda játékosai számára. A Steaua otthonában lejátszott meccset ugyanis élőben közvetíti majd a DigiSport, ami abszolút premier a VSK történelmében. A csapat szurkolói így péntek délelőtt 11 órától a tévék képernyőin keresztül szurkolhatnak csapatuknak - amennyiben főnökeik megengedik.

A szatmáriak betegség miatt nem számíthatnak legjobb góllövőjükre, Birtalanra, rajta kívül azonban mindenki Palkó János és Nicolae Istrate rendelkezésére állhat. „A többiek harcra készen állnak, és egy szoros meccset szeretnénk most is játszani. A mérkőzés után hétfőn még összegyűl a csapat, ekkor találkozunk a vezetőséggel is, és kiderül, hogy a tárgyalások függvényében ki marad és ki távozik", mondta Istrate.

Ami az esélyeket illeti, a VSK számára az oly sokszor említett tisztes helytállás lehet a reális cél, figyelembe véve, hogy pénteki ellenfele az elmúlt hétvégén még a Kupagyőztesek Európai Kupájának elődöntőjében volt érdekelt a spanyol Granollers ellen (már kérdés, hogy az ibériaiak 28-32 és 32-23 arányban jutottak a fináléba.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: