2010-02-06 14:41:57• hírek • Szatmar.ro

Súlyos vereség a Bákó ellen

A VSK végig futott az eredmény után a tabella harmadik helyezettje ellen.

A hazai pálya ellenére nem a Szatmárnémeti VSK csapata számított esélyesnek az ukrán és román válogatottakkal felálló Bákó ellen a férfi kézilabda Nemzeti Liga legutóbbi fordulójában, ám 13 pontos (25-38) vereségre senki sem számított.

Főleg a szép számú közönség, akik 0-3-nál tapsolhattak először hazai gólnak. Már ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem a VSK meccse: a moldvaiak rendkívül agresszívan védekeztek, elől pedig az ukrán Moskalenko és Ghita végig nagyon élt. Az, hogy a szünetben „csak" 14-17 volt oda, nagyban köszönhető Teremi László kapus bravúrjainak is.

A szünet előtt még tartotta magát valahogy a VSK, utána viszont a vendégek egyre inkább elhúztak. A szatmáriak támadójátékába rengeteg volt a hiba, ezt a bákóiak könyörtelen kontrákkal büntették. Ekkor már csak az volt a kérdés, mennyi lesz a különbség a végén, főleg, hogy a 42. percben a Bákó átlépte a tíz gólos különbséget.

Végül a Szavics hiányát nagyon megérző újonc 38-25-ös vereséget szenvedett. A gárdára jövő héten sem vár könnyű feladat, mivel Bukarestben a Dinamo lesz a következő ellenfél.

Szatmárnémeti VSK - Bákói Stiinţa 25-38 (14-17)
A szatmári pontszerzők: Vizsbovszkij - 8, Birtalan - 7, Ardelean, Savlovschi, Oláh -2, Nagy 1.
A Szatmárnémeti VSK kerete: Teremi, Cioroiu, Jurj, Mateş, Surducan, Nagy, Ardelean, Savlovschi, Ciornohuz, Vizsbovszkij, Varga, Bursaci, Birtalan, Oláh.


Súlyos vereséget szenvedett a VSK a Bákó ellen
Súlyos vereséget szenvedett a VSK a Bákó ellen

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: