2015-01-13 11:52:09• hírek • Kocsis Zoltán

Folytatta remeklését Mani, újabb öt helyet javított

Hétfőn, a Dakar-rali 8. versenynapján folytatta remeklését Gyenes Emánuel, aki az Uyuni és Iquique közötti szakaszon a 30. helyen ért célba. Kiesett viszont a másik román versenyző, Marcel Butuza.

Hétfőn csak a mezőny egyik fele állt rajthoz, mivel az autósok ezúttal pihentek. A Bolíviából Chilébe visszavezető, 784 kilométeres úton ezúttal a chilei Pablo Quintanilla volt a leggyorsabb, megelőzve a spanyol Juan Pedrero Garciát és a szlovák Stefan Svitkót. Az összesítettben vezető Marc Coma csak kilencedikként ért célba.

Ennek ellenére a spanyol átvette a vezetést összesítettben Paolo Goncalves és Quintanilla előtt, mivel honfitársa, az addig vezető Joan Barredo Bort 80 perces büntetést kapott. Ennek következtében hétfőn a 80. helyen zárt, összesítettben pedig visszaesett a 24. helyre. Pontosan Gyenes Mani elé.

Az Autonet Motorcycle Team szatmári versenyzője ugyanis hétfőn is folytatta remek szereplését: a szakaszt a 30. helyen zárta, minek következtében összesítettben feljött a 25. helyre. Újabb öt helyet javítva eddigi pozícióján. Románia másik képviselője, Marcel Butuza viszont - a verseny honlapja szerint - nem fejezte be a nyolcadik szakaszt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: