2012-10-04 11:07:15• hírek • Póti Orsolya

Folytatódnak az átszervezéssel kapcsolatos gyűlések

Ardelean Mircea, a Szatmár Megyei Adó- és Pénzügyi Hivatal vezetője október 3-án folytatta azon gyűlések sorozatát, melyek keretében az intézmény működésével kapcsolatos operatív feladatokat, illetve az intézményrendszer átalakítására vonatkozó koncepciókat tárgyalták meg.

A szerdai gyűlés első felében az igazgató Luminita Albunak, a Szatmár Megyei Közepes Adófizetők Igazgatósága főnökének gratulált, ugyanis több mint 17 százalékkal sikerült meghaladni a szeptemberi hónapra szóló bevételi tervet, így az országban a 11. helyre került az igazgatóság.

A többi ülésekhez hasonlóan, ezúttal is felsorolták a vezetőség rövid és hosszútávú célkitűzéseit, melyek közül kiemelt fontosságú a hátralékok behajtása és az adócsalások csökkentése. Ardelean hangsúlyozta, hogy szervezési szempontból fontos a fegyelmezettség és a hierarchia tiszteletben tartása, úgy, hogy közben kellőképpen tájékoztassák a közösséget és az ügyfeleknek segítsenek a felmerülő problémák megoldásában.

Végezetül megvitatásra került a Szatmár Megyei Nyugdíjpénztártól, illetve a Szatmár megyei Egészségbiztosító Pénztártól átutalt akták átvétele. Az első esetben 100 százalékosan befejeződött az átvétel, a második intézmény esetében csak most kezdődött el.

Az eseményen ez alkalommal részt vett Dan Maier is, az intézmény nemrégiben kinevezett aligazgatója és egykori vezetője.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: