2022-06-01 14:43:41• hírek • Refszatmar.eu

Angol nyelv tanulása partnerkapcsolatban

A Szatmárnémeti Református Gimnázium és a Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai egy partnerkapcsolat keretén belül angolul tanulnak és ismerkednek ebben az iskolai évben is – tudtuk meg  Apjok-Kun Noémi tanárnőtől:

A két iskola angol szakos tanárai, Apjok-Kun Noémi, Kurtinecz Gabriella és Simpf Mădălina már korábban is együttműködtek: a pandémia előtti években több közös projektre is sor került. A koronavírus megjelenésével sok eseményről kellett lemondanunk, nem találkozhattunk, nem tarthattunk angol vetélkedőket mint azelőtt, de ugyanakkor sok dolgot meg is tanultunk. Soha ennyire nem voltunk ráutalva az Internet nyújtotta lehetőségekre: megtanultunk kommunikálni angolul virtuálisan.

Egy padlet segítségével egyfajta virtuális faliújságot készítettek a gyerekek melyre posztokat helyeztek, angolul írtak magukról. A gyermeknap közeledtével egy újabb feladatot teljesítettek, színes képeslapokat készítettek és vidám gyermeknapot kívántak egymásnak angolul. A kijelölt feladat megvalósításában segítséget nyújtott a Református Gimnázium rajz szakos tanára, Igli Brigitta, kinek ezúton is köszönjük, hogy ötleteket adott a képeslapok megszerkesztésekor és kivitelezésekor.

Ma végre maszk és korlátozások nélkül ünnepelhetjük a Gyermeknapot. Reméljük minden gyermeknek vidám napja lesz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: