2012-08-28 13:42:49• hírek • Póti Orsolya

Számítógépes tanfolyamra várják az időseket

Informatikai és a számítástechnikai ismeretekre tehetnek szert a Szatmár Megyei Könyvtárt látogatói szeptember 3-7. között, egy ingyenes tanfolyam keretében. A kurzusra az első generáció tagjait várják.

A Biblionet Országos Program révén számítógépes tanfolyamot szervez a Szatmár Megyei Könyvtár idősebb látogatói számára szeptember 3-7. között. A tanfolyamokat Bianca Ciceo oktató vezeti, aki elsősorban a számítógép használatának alapjait mutatja be, illetve a világhálón való böngészéshez szükséges ismeretekkel látja el a résztvevőket.

„Célunk, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük az alapvető számítógép és internethasználat elsajátításának fontosságát. A szeptember 3-7. között zajló tanfolyam keretében bemutatjuk az alapokat és az internet világával is megismertetjük a résztvevőket. Bemutatjuk olyan kommunikációs programok használatát, mint a Messenger és a Skype " - nyilatkozta Bianca Ciceo oktató.

A Biblionet program révén a megyei könyvtár jelenleg 18 számítógéppel, 11 laptoppal és egyéb korszerű számítástechnikai felszerelésekkel várja látogatóit, akik ingyenesen igénybe vehetik ezeket. A tanfolyamokra a már említett periódusban, 9.00-12.30 óra között kerül sor.

A tanfolyamokra jelentkezni Bianca Ciceonal, a Szatmár Megyei Könyvtár munkatársánál lehet a 0261-711-199-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: