2020-06-11 15:33:53• hírek • közlemény

Folytatódik a szolgálatatások digitalizálása

Folytatódik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szolgáltatásainak a digitalizálása: ezentúl online is kiváltható a Szatmárnémetibe behajtó tehergépjárművek behajtási engedélye, ezáltal pedig egyszerűsödik a fuvarozók adminisztrációs tevékenysége. 

A tir.primariasm.ro honlapon saját fiók készítése esetén lehetséges az engedélykérés és a kifizetés is, de megoldható az egyszerű, regisztráció nélküli kifizetés is. A három nyelvű platform június 11-től működik, számítógépről és mobiltelefonról is használható, megtekinthetőek rajta a különböző övezetek és a Helyi Tanács által elfogadott tarifák is.


A Helyi Rendőrségnek jogában áll ellenőrizni az engedélyeket, az intézmény diszpécsere hozzáfér az online felület ellenőrző moduljához, így azok valós időben ellenőrizhetőek. A rendszer külső kifizetést feldolgozó szolgáltatót használ. A felmerülő hibákat a felületet működtető intézmény és a vele szerződésben álló partnerek korrigálják, a lehető legrövidebb időn belül. Hibákat jelenteni az alábbi telefonszámon lehet: 0361-919.


A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal 2.6 millió eurót nyert a szolgáltatásai digitalizálására.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: