2013-05-23 17:43:14• hírek • Szatmár.ro

Folytatódik a megyei gyorsasági ralibajnokság

A nevezés a versenyre ACR tagoknak 30 lejbe, nem tagoknak 60 lejbe kerül.

Most is az ACR gyakorlópályáján tartják a futamot. Az idei bajnokságnak ez a második versenye.

Szombaton 9 órakor kezdődik a beiratkozás, 11 órától pedig a futam az ACR és az Auto-Karting-Rider's által szervezett megyei gyorsasági ralibajnokság második fordulójában. Ahogy az első futam, úgy a második színhelye is az ACR gyakorlópályája lesz, a két hónappal ezelőtt megtartott fagyos futamhoz képest pedig a kategóriák sem változnak.

Marad az ON 1 (elsőkerék meghajtású autók, 1500 köbcenti és 200 lóerő alatt), az ON 2 (elsőkerék meghajtású autók, 1500-2000 köbcenti között, 200 lóerő alatt), az ON 3 (hátsókerék meghajtású autók, függetlenül a hengerűrtartalomtól, 200 lóerő alatt), és Open kategóriában - az első három kategóriába nem tartozók indulhatnak, licenccel rendelkező és nem rendelkező pilóták, épített autók, négykerék-meghajtásúak, 2000 köbcenti felettiek - kategóriában is megmérkőznek majd az autósok. Az Only Open kategória, amely gyakorlatilag már a licenccel rendelkező pilóták csoportját tömöríti, két részre oszlik: elsőkerék és hátsókerék meghajtású autók csoportjára.

Akárcsak márciusban,  második futamon is lesz lehetőségük bizonyítani a fiataloknak is, ráadásul két kategóriában: a 8-15 évesek és a 15-18 évesek kategóriájában.

- A nyitófordulóban 45 autós mérte össze a tudását, de rajtuk kívül még mások is jelezték részvételi szándékukat. Most már csak el kell jönniük, ez az időjárástól is függ, persze az lenne a jó, ha nem esne az eső. Ebben a tekintetben a meteorológusok előrejelzése sem egyezik, meglátjuk mi lesz, de mindenestre a csapadékmentes idő a nézők számára is kedvező lenne - nyilatkozta Seletye Dávid, szatmári ACR elnök.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: