2009-04-21 12:00:57• hírek • Parajdi Andrea

Folytatódik a maraton

Végéhez közeleg a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonja. Április 21-én, kedden immár a verseny harmadik fordulójára kerül sor, ahol kilencen mutatják meg énektudásukat.

A Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonját már nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A maraton három héttel ezelőtt kezdődött énekelni vágyó, vállalkozó szellemű versenyzőkkel. A zsűri értékelése alapján mindegyik fordulóból négyen jutottak tovább a döntőbe, amelyet április 28-án szervezünk meg.

Április 21-én, elérkeztünk a verseny utolsó állomáshoz, amelyben még minden énektudó fiatalnak lehetősége van a bizonyításra, illetve arra, hogy egy lépéssel közelebb jusson az értékes nyereményekhez.

Emlékeztetnénk mindenkit a verseny tétjére:

A karaoke maraton legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről.

Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja. A maraton kezdetén egy újabb felajánlás is érkezett a Művészeti Iskola igazgatójától Deac Mirceatól, aki különdíjként iskolájában, egy-egy évre szóló díjmentes képzést biztosít az egyik döntős számára. Ezek mellett pedig az egyik versenyzőnek lehetősége lesz, hogy a Művészeti Iskola kiváló felszereltségük stúdiótermében rögzítsen egy dalt.

Tehát április 21-én, kedden várjuk az érdeklődőket egy izgalmas versenyre a MusicC'at Pubba, ahol a jó társaság, és a remek hangulat garantáltan mindenkit magával ragad.

Április 21-én, kedden tovább folytatódik a karaoke maraton.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: