2020-03-19 09:22:53• hírek • közlemény

Folytatódik a közterületek fertőtlenítése Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal továbbra is minden szükséges intézkedést megtesz a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében - olvasható a hivatal legfrissebb közleményében.

Ennek jegyében március 17-től, keddtől kezdődően fertőtlenítjük a szatmárnémeti játszóterek, műfüves focipályák, a közterületekre kihelyezett fitnesz gépek és utcai padok felületét is. A Közterület-fenntartó Vállalat többek között 49 játszótéren, 2 műfüves focipályán, az UFO parkban és a Kossuth-kertben végez fertőtlenítést, ahogy korábban a városbeli élelmiszerpiacokon, az autóbuszmegállókban, és naponta a tömegközlekedésben használt autóbuszokon is megtörtént ugyanez. Ugyanakkor azt javasoljuk a kereskedőknek és a személyszállító cégeknek, hogy minél többször fertőtlenítsék azokat a helyeket, amelyeken az állampolgárok megfordulnak.


Lakosainkat pedig megkérjük arra, hogy a szükségállapot alatt érvényben levő előírásokat és javaslatokat egyaránt tartsák be: kerüljék a tömegeket, csak szükséges esetben hagyják el az otthonaikat, és külön figyeljünk az időseinkre, hiszen a vírus utóbbiak számára a legveszélyesebb.
 

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az elkövetkezőkben is mindent megtesz a szatmáriak egészségének megőrzése érdekében, a bekövetkező változásokat figyelembe véve a lehető leghamarabb megteszi a szükséges lépéseket. Bejelentéseiket megtehetik azt a sesizari@primarias.ro e-mail címen, egyéb információkat pedig a primaria@primariasm.ro címen kaphatnak.







 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: