2018-01-27 06:47:13• hírek • Blikk.hu

Folytatódik a háború: keményen nekiment a TV2-nek az RTL Klub

Ezúttal az RTL pörkölt oda a TV2-nek, a február 5-től napi adásba kerülő A Fal új promóvideójában egy takarítónő énekli a legendás Piramis együttes A becsület című dalát – „A becsület ennél mégis többet ér!”

Az RTL Klub korábban több alkalommal jelezte, a TV2 lemásolta műsorukat, amely formátumot ők szerezték meg a jogtulajdonostól. Először közleményben üzent egymásnak a két csatorna, majd az RTL stábja sietve felvette Olaszországban A Fal első két részét, hogy a Sebestyén Balázs-vezette műsor előbb adásba kerüljön, mint a Stohl András fémjelezte A Piramis. Balázs külön interjúban is odaszúrt kollégájának, mondván, ezt a felkérést nem lett volna szabad elvállalnia.


"Az rendben van, hogy átmegy a TV2-höz, és elvállalja a Sztárban Sztár zsűrizését vagy bármilyen más műsornak a vezetését. (...) De A Fal kontra A Piramis esetében szerintem az lett volna a minimum, hogy azt mondja a TV2-nek, hogy bármi mást megcsinálok, de nem fogok kiszúrni azzal a csatornával, akinek nagyon sokat köszönhetek. (...) Már csak becsületből sem teszek ilyet" – fogalmazott Sebestyén, ám Stohl nem vette fel a kesztyűt, nem akart belemenni az adok-kapokba.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: