2019-08-14 06:57:28• hírek • Nagy Tímea

Folytatódik a gyűjtés Veress Ádám számára. Halvány remény az első kezelést követően

Most van szükség a segítségedre! Ha szatmári vagy, ha véndiák, ha a Borókagyökér Egyesület rendezvényein láttad, ha ettél már Ádám főztjéből, ha ismered és akkor is ha nem - most tudsz segíteni! - szól a segélykérő felhívás a Facebookon indított karitatív gyűjtés oldalán

Így folytatják: "Veress Ádám ritka daganatos betegségét csak egy németországi klinikán tudják kezelni, ennek költségei havonta 9.000 euróra rúgnak. Hiszünk abban, hogy a segítségeddel elő tudjuk teremteni a szükséges pénzösszeget. Számítunk Rád, ahogy a közösség is mindig számíthatott Ádámra. Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel a segítségkérést!"

 

Főzőbá, ahogyan a borókások nevezik, éveken keresztül készítette a finomabbnál finomabb ételeket a Szejke tanya rendezvényein, táboraiban. Alapító tagként és önkéntesként segítette a szervezet munkáját, míg a súlyos betegség le nem vette a lábáról. Az egyesület vezetője, Szejke Judit felhívását tolmácsoljuk:

 

"Egyesületünk alapító tagját, minden táborozó Főzőbáját mérlegre tette a sors. Az égiektől kapott egy esélyt. Az utolsó másodpercben jutott ki a ti segítségetekkel Németországban, egy duderstadti klinikára, ahol kapott egy szérumot, aminek hatására egy hét után, mondhatjuk, elindult az életbe visszafelé. Miliméterenként, de elindult vissza és szemmel látható a változás.

 

A lelkünk repdes, ha jön a hír, ma már evett, HÁROM KANÁLLAL!

 

Nehéz elhinni, hogy annak az embernek, kinek keze munkája nyomán sokszor százak törölték meg a szájukat, mondván: Ádám, ez megint finom volt! - hogy annak az embernek rajtunk is múlik az élete. Nem tudom, és nem is akarom elképzelni, hogy a jövőben ne zavarjon ki a konyhából. Szükségünk van rá, és nem csak a Borókának.

 

Kérlek benneteket, ha mód van rá, ha megtehetitek, segítsetek a további kezelések megvalósításában. Valahogy megháláljuk. Még nem tudom hogyan, de nem maradunk adósotok. Köszönöm a türelmet és a segítséget. Tisztelettel, Lőrincz Szejke Judit, egyesületi vezető."

 

A felajánlásokat a Facebookon indított gyűjtés oldalán teheted meg. Csak egy bankkártyára van szükséged és 2 percnyi időre. Segíts te is!

 

Facebookon indított gyűjtés oldala ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: