2013-07-11 17:51:16• hírek • Póti Orsolya

Folytatódik a Stea jótékony célú könyvvására

Második alkalommal rendez jótékony célú könyvvásárt a Szatmárnémeti Stea Egyesület, amely az utcán élő gyermekeket és fiatalokat támogatja minden egyes akciójával és kampányával.

A Stea Egyesület önkéntesei július 12-én, pénteken 13 órától a Corneliu Coposu sétányon várják az érdeklődőket. A vásár keretében értékes könyvek- atlaszok, szótárak, szépirodalmi alkotások, szakkönyvek, tankönyvek és gyerekeknek szóló francia nyelvű illusztrációs könyvek - szerezhetőek be jelképes pénzadományért.

A vásárról olyan neves írók műveit szerezheted be, mint például Victor Hugo, Ellen White, Alexandre Dumas, Cervantes stb.

Az akció során begyűlt összeggel az egyesület az utcán élő szatmári gyermekeket és fiatalokat segíti élelmiszerrel, ruhával, gyógyszerrel, a mindennapi tisztálkodáshoz termékekkel és egyéb nélkülözhetetlen holmival.

„Az egyesületünk számára adományozott könyveket bocsátjuk vásárra immár második alkalommal, ugyanis sok lakos így - könyvadománnyal - támogatja munkánkat. Örömmel tölt el az, hogy sikeres volt az első könyvvásár, hiszen az elmúlt egy hónapban többen is felhívtak minket, és a következő felől érdeklődtek" - nyilatkozta Diana Bretan, az egyesület munkatársa.

A Stea Egyesület első alkalommal június közepén rendezte meg a karitatív célú könyvvásárt, amely több, mint száz könyvel - többnyire román, angol és francia nyelvű kiadványokkal - fogadta az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: