2013-01-16 14:35:57• hírek • Póti Orsolya

Folytatódik a Hit és Gyógyítás című előadássorozat

Ebben az évben is érdekes előadásokkal várja a Hit és Gyógyítás című sorozat az érdeklődőket havi egy alkalommal. Az évnyitó előadás, melyre január 25-én kerül sor a Magyar Kultúra Hete című rendezvénysorozathoz kapcsolódik - tudtuk meg dr. Vass Zoltán szervezőtől.

Január 25-től folytatódik a Hit és Gyógyítás, Szatmárnémeti kedvelt népnevelő előadássorozata, melynek alkalomról alkalomra a Szatmár-Németi Egyházközség Gyülekezeti Terme ad otthont.

A sorozat szervezője, a Szent Györgyi Albert Társaság ezúttal szeretne egy, a Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozathoz kapcsolódó műsorral kedveskedni az érdeklődőknek.

Rendhagyó módon január 25-én 17 óra a kezdés időpontja, ugyanis a rendezvény ingyenes vércukorszint-, illetve vérnyomásméréssel veszi kezdetét.

18 órától a házigazda, Sipos Miklós református lelkipásztor beszél az ima, a magyar kultúra és hit szerepéről, majd dr. Filipp György nyugalmazott főorvos „Hit és ima az orvos szemével" címmel tart előadást. Filipp doktor előadásához interaktív módon kapcsolódik majd Rappert-Vencz Gábor színművész és Manfrédi Annamária zongoraművésznő műsora, akik a magyar irodalom legszebb istenes verseiből nyújtanak át egy csokrot a jelenlévőknek.

A Szatmár-Németi református gyülekezet képviselői ezúttal sem feledkeztek meg a már megszokott szeretetvendégségről. A szervezők sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az eseményre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: