2020-05-07 07:55:12• hírek • Közlemény

Folytatódik a Harag György Társulat jótékonysági árverése

Bába István alkotása
Bába István alkotása

Folytatódik a Harag György Társulat jótékonysági árverése. Az idei, Költészetünk Ünnepe online műsorában egy Pilinszky-versből ihletődve képzőművészeti alkotások születtek, ezekre lehet licitálni, a bevételből pedig az SMA1-beteg Kicsi Noel gyógykezelését támogatják. 

Pilinszky János Ne félj című költeményéből ihletődve két képzőművész és három, képzőművészettel is foglalkozó színházi alkotó dolgozott a Harag György Társulat rendhagyó, Költészetünk Ünnepe ONline című   műsorának keretén belül. Több remek alkotás is született, Tőkés Imola kompozíciója pedig már el is kelt: a 30 ezer forintos vételárat az SMA1 genetikai betegségben szenvedő Kicsi Noel életmentő gyógyszerének beszerzésére utalta át a társulat. 

A licit folytatódik! A CsodaCsoport – Civil jótékonysági licit csoportban Bába István, kolozsvári képzőművész alkotására lehet ajánlatot tenni, a Civil Jótékonysági Licit Erdélyi Magyarok - Kicsi Noel SMA1 Facebook-csoportban pedig Akerman Csaba képzőművész, Szabó János Szilárd színész illetve Erdei Máté, a BBTE Magyar Színházi Intézet hallgatójának alkotására lehet licitálni.

Bába István alkotására itt lehet ajánlatot tenni.

Akerman Csaba, Erdei Máté és Szabó János Szilárd alkotásaira itt lehet licitálni.

A művek születésének folyamatát, ide kattintva tekinthetik meg (részlet a Harag György Társulat 2020. 04. 18-án közzétett műsorából).

A teljes, több mint öt órás, Költészetünk Ünnepe ONline című műsort itt nézhetik újra az érdeklődők.

Akerman Csaba festménye

Szabó János Szilárd alkotása

Erdei Máté munkája

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: