2010-12-09 14:18:06• hírek • Szatmar.ro

Folytatódik a December1 Kupa

Hétvégén ismét nagy lesz a nyüzsgés a Csipler Sándor vívóteremben, mivel a tőrözők előző heti tornája után ezúttal a párbajtőrözők lépnek pástra és vívnak meg a December1 Kupáért.

A versenyre mintegy 150 versenyzőt várnak a szervezők az ország szinte minden részéről valamint a környező országokból is. Képviselteti magát a bukaresti, a marosvásárhelyi, a nagyváradi, a nagybányai és a craiovai vívósport, továbbá érkeznek párbajtőrözők Magyarországról, Szlovákiából és Ukrajnából is.

A helyi Sportklub színeiben megközelítőleg negyven versenyző lép majd pástra Csiszár Ferenc, Langenbacher István, Májer Csilla és Nagy Lehel tanítványai közül.

A verseny péntek kora délután (14 óra) az U10-es korosztály küzdelmeivel veszi kezdetét. „A szokatlan délutáni kezdés oka, hogy Kárpátaljáról is jönnek párbajtőrözők, de az ungváriak csak délelőtt érkeznek meg, így megvárjuk őket a kezdéssel", magyarázta Nagy Lehel.

Ami a további programot illeti, szombaton a 12 éves fiúk, a 14 éves lányok, és a 16 éves fiúk versenyét rendezik, vasárnap pedig a 12 éves lányok, a 14 éves fiúk és a 16 éves lányok megmérettetésével zárul a torna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: