2016-10-14 20:01:15• hírek • Kocsis Zoltán

Folytatná saját és az Arad sorozatát az Olimpia

A megszokottal ellentétben nem szombaton, hanem vasárnap játszik az Olimpia labdarúgócsapata, amely a második osztály 12. fordulójában az Aradot látja vendégül 11.30-tól. A két csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella közepén. A mérkőzést a Digi és a Dolce is élőben közvetíti.

Mindkét gárda hat meccset megnyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor veszített. Csakhogy az Olimpia hat góllal többet lőtt és eggyel kevesebbet kapott, így egy hellyel megelőzi a 8. Aradot. Az Arad az utóbbi három bajnokiját elveszítette, míg az Olimpia immár négy meccse veretlen, ebből hármat meg is nyert. Hazai mérlege ennél is bíztatóbb, hisz saját szurkolói előtt márciusban kaptak ki utoljára a sárga-kékek. Az idei szezonban négy győzelem és két döntetlen a mérlegük.

Nem javítja azonban az Oli helyzetét, hogy sárga lapjai miatt Mihai Onicas nem léphet pályára. Mint ahogy az sem, hogy hónapok óta nem kaptak fizetést. „Egyre nehezebb így a munkára, az edzésekre koncentrálni", ismerte el Comin Iuhas csapatkapitány a pénteki sajtótájékoztatón.

Ugyanott Bogdan Andone elmondta, tapasztalt, szervezett, jó csapat az UTA, amely a tavalyi szezon végén közel állt ahhoz, hogy feljusson az élvonalba. Ennek ellenére bízik a sikerben, mert csapata meccsről meccsre fejlődik és szüksége van a kontinuitásra.

Ez a kontinuitás megszakadt Aradon, ahol a héten Nagy Roland helyét Laurentiu Rosu vette át a kispadon.

A meccsel és az Olimpiával kapcsolatos hír továbbá, hogy a vezetőség meghatározatlan időre kizárta a keretből Andrei Preda kapust, aki az előző fordulóban kulcsszerepet játszott a Tatrang elleni meccsen kirobbant balhéban: nemes egyszerűséggel lefejelte a hazaiak edzőjét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: