2009-10-30 09:58:47• hírek • Parajdi Andrea

Folytatjuk a bemutatást

Péntek, szombat és vasárnap - mindössze három napjuk van azoknak, akik még részt vennének a Gimik szépe 2009 versenyen, hogy elküldjék a jelentkezésüket.

Immár 11 napja folyamatosan várjuk azokat a bevállalós középiskolás fiúkat és lányokat, akik szívesen megmutatnák magukat a nagyközönségnek. A versenyre nem csak Szatmárnémetiből, hanem a megye -sőt akár a határos térségek - középiskoláiból is lehet jelentkezni.

A tervünk az, hogy minél szélesebb körben találjuk meg a legcsinosabb gimiseket, akiket majd a természet adta szépségükért kellően meg is jutalmazunk. Ha te nem is érzed úgy, hogy itt a helyed a versenyben, ám vannak olyan barátaid, akik szerinted esélyesek lehetnek a Gimik szépe 2009 címre, nevezd be őket a megméretésre. A jelentkezési feltételek itt olvashatók.

Most pedig ismerjünk meg újabb három jelöltet:


Filip Marco 18 éves a Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium tanulója. „A nyilas jegyében születtem, amelynek a tulajdonságai teljes mértékben engem is jellemeznek.  Ambiciózus és optimista vagyok, nagy terveim vannak, és ezek megvalósításáért mindent meg fogok tenni.  Egy érzékeny, figyelmes de mindemellett impozáns és határozott típusú ember vagyok.  Szeretek utazni, sportolni és ritka tárgyakat gyűjteni."

Filip Marco
Filip Marco


Somi Gabriella 16 éves, a Református Gimnázium XI.C osztályos tanulója. „Hobbym  a zenehallgatás, kerékpározás, olvasás és az internetezés. Szeretek a barátaim társaságában  szórakozni. A filmek közül leginkább a romantikusokat és a vígjátékokat szeretem"

Somi Gabriella
Somi Gabriella


Amota Edina Iza a Szatmárnémeti Református Gimnázium XI.B osztályos tanulója. Hobbija a zenehallgatás, filmezés sportolás.

Amota Edina Iza
Amota Edina Iza


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: