2014-06-12 14:10:42• hírek • Szatmár.ro

Folytatják a beszélgetést

A pedagógus saját gyermekével való kapcsolata lesz a következő, Világiak Irodája által megrendezésre kerülő pedagógustalálkozó témája.

A szatmárnémeti pedagógusokkal februárban megkezdett beszélgetést folytatják június 27-én, pénteken, délután négy órai kezdettel a Scheffler János Lelkipásztori Központ udvaráról nyíló Szent István teremben.

Az első, Világiak Irodája által szervezett keresztény pedagógustalálkozó végkicsengése előrevetítette a további fórumbeszélgetések megszervezését és már témákat is felvezetett. Ezek között volt akkor a "pedagógus saját gyermekével való kapcsolata", melynek apropóján beszélgetnek majd az energiák beosztásáról, a türelemről, a nevelésről. A találkozóra várják a pedagógusok gyermekeit is, ők egy párhuzamos teremben, foglalkozásokon vesznek majd részt.

"A gyerekekkel, fiatalokkal játékosan, a felnőttekkel Jézus jelenlétében vizsgáljuk meg az egymással való kapcsolat szépségeit, és az elkerülhetetlen árnyékokat is" - írják a pedagógusoknak kiküldött meghívóban a szervezők. A jelentkezéseket a 0261-715011-es telefonszámon várják, Lepedus István szervezőnél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: