2013-12-03 14:43:41• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsolták a XIV. Partiumi Focikupa programját

Az RMDSZ szatmárnémeti szervezete, a Comunitas Alapítvány és a MIK szervezésében idén is összecsapnak Szatmár amatőr futballistái a hagyományos, immár XIV. Partiumi Focikupán. A tornának idén is a pusztadaróci sportterem ad otthont december 14-15.-én.

Amint azt az előző években megszokhattuk, a csapatokat ezúttal is három csoportra osztották a szervezők. A kvartettek két legjobb csapata jut tovább, valamint a két legjobb harmadik. A csoportban a sorrend eldöntésekor pontegyenlőség esetén az első számú kritérium az egymás elleni mérleg, majd a gólkülönbség, aztán a több rúgott gól számít. A legjobb harmadik eldöntése esetén a pontszám után a gólkülönbség, majd a több rúgott gól a kritériumok sorrendje.

Az első meccs szombat reggel 09.00 órától, míg a döntő vasárnap 15.00 órakor kezdődik. A szombati megaprogram következtében vasárnap már csak az egyenes kieséses szakasz meccseit rendezik. Aki ezt nem éri el, a szervezők ígérete szerint szombat délután egy finom bográcsossal vigasztalódhat.

Az eredeti csoportbeosztáshoz képest immár két változás is történt: előbb a Golimpiakosz lépett vissza, a helyét a Pusztadaróc vette át, majd a Rokkantjók gondolták meg magukat, helyükre a Szatmári RMDSZ lépett.

 

A XIV. Partiumi Focikupa csoportbeosztása:

A csoport: Safari Hasit, Calato, AS Roma, Pusztadaróc
B csoport: Vörös Ördögök, TBA, Szatmári RMDSZ, Sentieri
C csoport: Vetési Sasok, Poszet&Rustik, Keddi Öregfiúk, Otto Herrmann

2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: