2009-11-12 12:14:57• hírek • Gozner Gertrud

Folyik a melegvíz a régi kórházban

Bármelyik pillanatban beindulhat a fűtés a kettes számú megyei, vagy ahogy mindenki ismeri a régi kórházban - tudtuk meg Paula Mare-tól, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház ügyvezető menedzserétől.

Az újonnan kapott kazánok beszerelési munkálatai a hét elején vették kezdetüket, és a szerdai nap folyamán próbafűtésre került sor - magyarázta a kórház vezetője. Az elsőnek beszerelt hőközpont próbaüzemelési munkálatai a csütörtöki nap folyamán tovább folytatódnak, és ha nem tapasztalnak semmiféle rendellenességet, rövid időn belül megindítják a fűtést a kórházban. Paula Mare lapunknak elmondta, hogy meleg víz már két napja van az intézményben, egyedül a fűtési rendszer vizsgálata folyik.

A régi kórház betegei és alkalmazottjai több hetet kénytelenek voltak a hidegben eltölteni a meghibásodott régi kazán kicserélésre várva, végül a polgármesteri hivatal sietett a kórház segítségére, és a kapott támogatásból két használt, de jó állapotban levő kazánt vásároltak Olaszországból. A Megyei Kórházban is megértek a 35 éves vezetékek a cserére, de ez pénzhiány miatt még halasztódik.

A két új fűtőberendezést a régi kazánházban helyezték el, viszont a tavasz folyamán tervezik az átköltöztetését, mégpedig a kórház épülete mögött felújításra kerülő kisebb épületbe.



Hamarosan lesz fűtés a régi kórházban is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: